453430
453430
453430
453430
453430

Točno je to i zaslužio: Bahatog vozača BMW-a odmah stigla po džep bolna kazna

  • , 13.10.2016., 17:23
  • Autor:
  • komentara

Valjda će drugi put pametnije i odgovornije.

 
 
 
 
Čemu? Je li doista bilo vrijedno toga? (FOTO: YouTube/Screenshot)
Čemu? Je li doista bilo vrijedno toga? (FOTO: YouTube/Screenshot)

Izuzetno opasni manevri u prometu izazvani nestrpljenjem i bahatošću nažalost su svakodnevica. I upravo je nevjerojatno koliko su pojedini spremni riskirati samo zato da bi se koju minutu ranije našli na zacrtanom odredištu ili ostalima pokazali kakvu 'limenu zvijer' posjeduju.

Tako je i ovaj "majstor opalio po gasu" uvjeren da je njegov BMW supersonična raketa, a cesta privatna staza na kojoj može raditi što i kako hoće.

Srećom, agresivni vozač iz Albanyja nije nikoga ozlijedio, ranio je tek svoj bankovni račun za dolare koji su mogli biti utrošeni i u daleko bolje svrhe. Valjda će drugi put pametnije i odgovornije.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se