Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tjedne namirnice nabavite u samo pet minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
objašnjen postupak plaćanja kupnje i dostave

Baš ste pomislili kako morate u nabavku tjednih namirnica a gnjavaža vam je traženje parkinga, gužve na blagajnama, čekanje u redu i nervoza?

Pročitajte i ovo Ilustracija i oni su na mukama Provjerili smo možete li u najvećim trgovačkim lancima plaćati svim novčanicama eura: "Imamo molbu za kupce" PR Borba protiv siromaštva Konzum i Mastercard donirali 42.500 eura za pomoć u borbi protiv siromaštva djece u Hrvatskoj i svijetu

Zamislite da cijeli šoping možete obaviti u samo pet minuta ispred računala ili mobitela uz točan pregled cijene i ponude. Upravo to nudi Konzum Internet prodavaonica putem koje se mogu naručiti svi artikli koji se mogu naći i na Konzumovim policama po istoj cijeni. Zvuči zanimljivo?

Jednostavan i brz način kupovine osnovnih životnih namirnica nikad nije bio lakši, a način plaćanja jednak je kao i u trgovini.

Svoje dragocjeno vrijeme potrošite na stvari koje volite, a dostavu prepustite specijalnim vozilima koja će namirnice dostaviti na području svih većih gradova i njihove okolice-Zagreba, Rijeke, Splita i Osijeka, naravno uz poštovanje temperaturnih režima.

Tu su i nagradni bodovi koji se skupljaju putem ovog načina kupovine. Dodatna pogodnost je i aplikacija za smart mobilne uređaje putem koje korisnici mogu ostvariti kupnju bez obzira gdje se nalazili.

Za svaku kupnju iznad 500 kuna, dostava je besplatna. Ukoliko je račun iznad 400 kuna, cijena dostave je 10, za račun iznad 300 kuna cijena dostave je 20, a za potrošenih 200 dostava se plaća 30 kuna.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene