Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savjeti za roditelje

Tinejdžerice napisale i objavile hit knjigu: Kako odgajati tinejdžere!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako roditelji uvijek pričaju o svojim izvrsnim roditeljskim vještinama, gotovo nikada se nitko nije sjetio pitati djecu što oni misle o tome. 17-godišnje Megan Lovegrove i Louise Bedwell su odlučile da neće čekati da ih se pita.

Djevojke su sjele i napisale knjigu o tome kako odgajati tinejdžere. Priručnik za roditelje napisan na više od 200 stranica bazira se na njihovim osobnim iskustvima i razgovorima s više od 100 drugih tinejdžera, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Neizreciva tuga FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića Slika nije dostupna 'Tata, sramotiš me' Zašto su tinejdžerima njihovi roditelji iritantni?

>> Dvadeset stvari zbog kojih bi vas vaša djeca jednom mogla tužiti!

Knjiga 'Tinejdžeri objašnjavaju: Priručnik za roditelje' puna je savjeta na koji način bi roditelji trebali pristupiti svojim tinejdžerima i njihovim problemima - od pospremanja sobe do droga i seksa. U svojoj knjizi Megan i Louise nude pomoć i korisne savjete roditeljima koji se ne snalaze najbolje kada im dijete uđe u pubertet.

Njih dvije pohađaju srednju školu za djevojke u južnom dijelu Londona. Sudjelovale su natjecanju kreativnog pisanja koje su izdavači organizirali u 50 škola. Nakon natječaja izabrane su da napišu knjigu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene