Obavijesti Video Pretražite Navigacija
150 tisuća slika

VIDEO Timelapse koji oduzima dah...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Student biologije odlučio je napraviti video kako bi povećao svijest o životu koji vrvi ispod vode. Snimao je australski Veliki koraljni greben.

Studet biologije zaslužan je za predivan time-lapse video koji prikazuje ljepotu australskog Velikog koraljnog grebena.

Pročitajte i ovo VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Ilustracija Uznemirujuća snimka Otkrila ga snimka na društvenim mrežama: Autom udario ženu na pješačkom prijelazu, nitko nije prijavio nesreću

Jedno od najljepših mjesta na svijetu ugroženo je zbog zagađenja. Velika je pogreška misliti kako život na njemu nije vrijedan spašavanja samo zato što je sporiji od nas, piše cnet.com. Daniel Stoutin poručio je kako biljke, gljive, spužve, koralji, planktoni i mikororganizmi život na Zemlji čine mogućim i obavljaju sve teške biokemijske poslove.

Pogledajte spektakularnu time-lapse snimku prolaska Venere ispred Sunca!

U video nazvanom 'Slow Life' izbliza je zabilježio život koralja. Ukupno 150 tisuća makro slika pretvorio je u time-lapse koji otkriva koliko dinamično žive ta stvorenja.

Ljudski izmet uništava koraljne grebene

Studentov cilj je povećati svijest o životu koji vrvi ispod površine oceana i pomoći očuvanju njihovog prirodnog staništa za buduće generacije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene