Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Timberland žuta čizma potvrdila kultni status

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izniman interes za žutu čizmu pokazao je da Hrvati vole kvalitetne klasike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lakeville za nju, Tidelands za njega Stigle su nove Timberland brodarice Slika nije dostupna Mi smo je napravili, vi joj dajete život

Nakon proteklog vikenda kada je promocija žute čizme pobudila izniman interes građana veseli nas da možemo najaviti novi datum Timberland Design your own promocije s istim pogodnostima. 

U subotu 12.11. od 10 do 20 sati u City Center one West iskoristite priliku za 30% popusta na cjelokupnu kolekciju, jedinstveno ukrašavanje čizama uz pomoć poznatog street umjetnika Modula, nagradno fotografiranje sa čizmom i nazdravite s nama uz sitne zalogaje.

Prošlu subotu u Timberland trgovini u Centru Cvjetni legendarna žuta čizma 'donijela' je dodatnu živost. Razlog tome bila je Design Your Own promocija na kojoj su kupci mogli oslikati svoje čizme ili kožnu privjesnicu, fotografirati se i naravno najvažnije ostvariti ekskluzivan popust od 30% na cijelu kolekciju.

Tako nas je još jednom žuta čizma uvjerila da spada u modne klasike koji jednako dobro pristaju i za šetnju gradskim ulicama kao i odlazak u prirodu i aktivan odmor.

Nova prilika za popust očekuje vas već ovaj vikend u City Centru one West u subotu 12.11. od 10 do 20h kada kupci mogu ostvariti ekskluzivan popust od 30% na cijelu kolekciju, uživati u zalogajima i piću koje smo pripremili, personalizirati svoje čizme uz pomoć poznatog street art umetnika Modula ili se fotografirati sa žutom čizmom i osvojiti 1000 kn bona u Timberlandu.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene