Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte što se dogodilo!

Testirao upaljač na benzinskoj postaji...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste trebali potvrdu zašto su na benzinskim postajama postavljena sva ona upozorenja sad imate priliku vidjeti i što vam se konkretno može dogoditi ako se na njih oglušite.

Jedan je vozač na benzinskoj postaji u australskom gradu Thomastownu odlučio zanemariti upozorenja. Dok je punio spremnik svojeg automobila gorivom igrao se s upaljačem i u jednom je trenutku plamen zahvatio i automobil i kante s gorivom.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

Vozač se uplašio i dao u bijeg, a samo prisebna reakcija djelatnika benzijske postaje i liječnika koji se slučajno tamo zatekao spriječila je katastrofu. Djelatnik je isključio pumpu, a liječnik, koji je također točio gorivo, pohitao je prema zapaljenom automobilu i polio vatru vodom. Sve je snimila nadzorna kamera.

'Mislila sam da je opće znanje da se pored pored pumpe za benzin ne smije prinijeti otvoreni plamen. Zašto bi to netko uopće poželio učiniti? Ne samo da je ugrozio sebe već i sve nas. Mogao je izazvati ozbiljnu štetu', kazala je djelatnica benzinske postaje Suzy Eid.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene