Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuća snimka

Teško je stradao dok je spašavao psića od dva pit bulla, grizli su i vlasnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je helikopterom prebačen u bolnicu s rastrganim lisnim mišićem, ali i izgrižen za obje ruke.

John Brady iz Huntington Beacha teško je stradao u srijedu na kalifornijskome otoku Santa Catalina dok je pokušavao zaštititi svog psića od dva jedanaest godina stara pit bull terijera.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Brady je helikopterom prebačen u bolnicu u Los Angelesu s rastrgnutim lisnim mišićem, ali i izgrižen za obje ruke zbog čega je u međuvremenu podvrgnut brojnim operativnim zahvatima.

Nešto lakše ozljede je pretrpjela i sama vlasnica, a snimka neimenovanog turista je gledateljima otkrila i da su se pit bullovi "počupali" međusobno.

Pit bull terijeri nisu bili na vezani u trenutku kada su ugledali daleko manjeg od sebe jacka russella, koji je uz vlasnika šetao po molu na povodcu.

Psiću je u međuvremenu život spašen zahvaljujući dvama operacijama, a u priču su se upleli i brojni dobri ljudi koji su na internetskoj stranici GoFundMe zasad prikupili 16 tisuća dolara kako bi pomogli obitelji Brady s troškovima liječenja.

Priči vrijedi dodati da je vlasnica pristala eutanazirati oba psa, međutim još uvijek nije poznato hoće li biti izložena daljnjem sudskom progonu.

UPOZORAVAMO VAS NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ SNIMKE!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene