Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidat za najgoreg muža

Teško bolesnu suprugu ostavio zbog tinejdžerke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
55-godišnji Britanac zbog tinejdžerke je ostavio suprugu koja se borila protiv teške i opake bolesti.

Colin Brindley zaljubio se u 36 godina mlađu Stacy Hughes zbog koje je ostavio svoju suprugu koja borila protiv raka, ubrzo nakon toga dobili su svoje prvo dijete, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Željko Kaštelan, Povjerenstvo za izradu nacrta Nacionalnog programa pilot faza Kreće program za rano otkrivanje najčešćeg raka kod muškaraca: "Više od 20 tisuća živi s rakom prostate danas u Hrvatskoj" Ilustracija Osigurano 300.000 eura Pokreće se akcijski plan protiv raka koji prijeti muškarcima, Beroš najavio: "Mobiliziramo sve resurse..."

'Nisam bio sretan u braku i moja je supruga zbog toga bila nesretna', brani se Colin dodajući da je u Stacy konačno pronašao osobu s kojom može razgovarati.

Colinovoj supruzi su liječnici nekoliko prije Božića 2010. godine rekli da je njena dvogodišnja bitka s rakom dojke bila uspješna i da se počela oporavljati. Colin ju je nakon toga napustio.

Mnogo se prijatelja okrenulo protiv Colina nakon što su saznali za njegovu vezu sa Stacy. 'Ljudi za koje sam mislio da su mi prijatelji okrenuli su se protiv mene. Situacija je za njih izgledala ovako: supruga mi je bila bolesna, a ja sam ju napustio zbog mlađe žene, Nisu sagledali situaciju izbliza', kaže Colin.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene