Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tele2 pokućni internet s 50GB prometa i evotv s 3 buketa najgledanijih programa po posebnoj blagdanskoj cijeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99 kuna svaki mjesec tijekom dvije godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TELE2 donosi Vjeruju li da se baš njima neće dogoditi nesreća? Čak 73 posto roditelja koristi mobitel dok je u prometu s djecom Slika nije dostupna POZIV Tele2 raspisao poziv za donaciju deset dronova vatrogasnim društvima

U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika su najviša, a ovom su ih ponudom Tele2 u partnerstvu s Hrvatskom poštom zasigurno ispunili, spojivši dobro poznate usluge u jednu spojenu ponudu - pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa po cijeni od samo 194 kune mjesečno.

Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99 kuna svaki mjesec tijekom dvije godine.

O Tele2
Tele2 je jedna od vodećih telekomunikacijskih tvrtki u Europi. Naša je misija pružanje cjenovno najpovoljnijih telekomunikacijskih usluga jednostavnih za korištenje. Imamo 14 milijuna korisnika u 9 zemalja.

Tele2 nudi proizvode i usluge u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, pristup Internetu, kabelsku televiziju, usluge podatkovnih mreža te zabavne sadržaje. Tele2 je osnovao Jan Stenbeck 1993. godine, a dionice tvrtke uvrštene su na Burzu u Stockholmu 1996. godine. Posjetite nas na www.tele2.com

O evotv
Evotv je digitalna televizija Hrvatske pošte koja zahvaljujući odličnim rezultatima i odazivu novih korisnika, drži poziciju najbrže rastuće plaćene televizije na tržištu u Hrvatskoj.

Evotv nove korisnike privlači jednostavnim korištenjem i inovativnim konceptom usluge pri čemu korisnik sam bira i plaća ono što gleda te prenosivošću i dostupnošću usluge. Hrvatska pošta prvi je svjetski poštanski operator koji je tržištu 2012. godine ponudio uslugu zemaljske plaćene televizije. Posjetite nas na www.evotv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene