Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tele2 časti s mobitelima za 1 kunu i 500 kuna na bankovnoj poklon kartici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako su korisnici postojeći pretplatnici Tele2, na Tele2 web shopu mogu provjeriti imaju li kakve dodatne pogodnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TELE2 donosi Vjeruju li da se baš njima neće dogoditi nesreća? Čak 73 posto roditelja koristi mobitel dok je u prometu s djecom Slika nije dostupna POZIV Tele2 raspisao poziv za donaciju deset dronova vatrogasnim društvima

Vrijeme blagdana je i vrijeme darivanja, a to dobro zna i Tele2! Korisnici više ne moraju čekati obnovu ugovorne obveze jer Tele2 uz novu uslugu na našem tržištu pomaže otkupiti ugovor od drugog operatera s čak 500 kn na bankovnoj poklon kartici!

Iznos na poklon kartici korisnik može podići na bankomatu i počastiti društvo, a može ga iskoristiti za kupnju super povoljnih mobitela. Problem je samo kako odlučiti koji pametni telefon izabrati jer ponuda je mrak! Tako, uz tarifu RASPALI i TRI GB korisnik može izabrati Huawei Honor 7 lite Dual SIM, HTC Desire 628 Dual SIM, Huawei P9 lite Dual SIM, Samsung Galaxy J3 2016 ili ZTE Blade V6 Dual SIM za samo 1 kunu!

Cijena uređaja vrijedi za prijenos broja na Tele2 pretplatu za korisnike koji aktivno koriste usluge Tele2 bonova ili usluge drugih operatera minimalno zadnja 3 mjeseca. Ako su korisnici postojeći pretplatnici Tele2, na Tele2 web shopu mogu provjeriti imaju li kakve dodatne pogodnosti.

Želite li uživati u bezbrižnoj priči i surfanju, prenesite broj u Tele2 mrežu i za 1 kunu izaberite jedan od mrak mobitela. Vrijeme blagdana uvijek je naijsplativije uz Tele2!

***
O Tele2

Tele2 je jedna od vodećih telekomunikacijskih tvrtki u Europi. Naša je misija pružanje cjenovno najpovoljnijih telekomunikacijskih usluga jednostavnih za korištenje. Imamo 14 milijuna korisnika u 9 zemalja. Tele2 nudi proizvode i usluge u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, pristup Internetu, kabelsku televiziju, usluge podatkovnih mreža te zabavne sadržaje. Tele2 je osnovao Jan Stenbeck 1993. godine, a dionice tvrtke uvrštene su na Burzu u Stockholmu 1996. godine. Posjetite nas na www.tele2.com

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene