Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tinejdžer se dobro zabavio

Tati ukrao karticu i potrošio više od 300 TISUĆA kuna na piće i djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesnaestogodišnji Japanac je na pjenušac u barovima s pin-up djevojkama spiskao 42.000 eura, odnosno nešto više od 300 TISUĆA kuna, s kreditne kartice 'posuđene' od oca koji ipak, po odluci suda, neće morati platiti cijeli iznos.

Mladić je u pratnji prijatelja tatinom karticom plaćao viskije i pjenušce u noćnim klubovima u Kyotu 2010. a jednu butelju pića platio je čak 380.000 jena (2.900 eura), pišu japanski mediji.

Mladić, čije ime nije otkriveno zbog njegove dobi, posjećivao je i barove s pin-up djevojkama koje je častio pićem. Čini se da nije koristio njihove seksualne usluge, dodaju mediji.

Pročitajte i ovo Snimke iz nuklearne elektrane u Fukushimi - 3 Japan FOTO Trinaest godina nakon potresa objavljene slike iz unutrašnjosti nuklearne elektrane Prevrnuti tanker kod obale Japana VIDEO Prevrnuo se tanker, u pomoć poslani zrakoplovi i brodovi: Dio mornara nestao

>> Tinejdžer (16) vozio stričev auto 221 'na sat'

Kada je vidio račun od 5,5 milijuna jena ili gotovo 42.000 eura, otac je odbio platiti pa je sve završilo na sudu. Na koncu je sud u Kyotu nedavno zaključio da vlasnik kartice mora platiti 'samo 800.000 jena (6.000 eura)'.

Suci su naime ocijenili da najveći dio odgovornosti snose vlasnici barova koji su morali biti oprezniji i tvrtka koja je izdala kreditnu karticu. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene