Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šetnje srama

Taksisti počeli skidati do gola mušterije koje ne žele platiti vožnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je odlučila zasad se ne miješati.

Taksisti u ruskom gradu Nižnji Tagilu preuzeli su pravdu u svoje ruke te odnedavno neplatiše kažnjavaju tako što ih skidaju do gola (ne vrijedi za žene, op.a.) te ih tjeraju da zelenom bojom mažu lica i tijela.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Švercere potom slikaju te njihove fotografije postavljaju na društvene mreže, a često ih i takve obojane (čini se da neplatiše tjeraju da na sebe stavljaju nekakav antispektik) tjeraju u 'šetnju srama' kroz grad.

Lokalni taksisti na takav način pokušavaju obeshrabriti sve kojima je do toga da ih prave budalama, odnosno oduzimaju im kruh od usta nakon pošteno odrađene vožnje.

'Prevari koga možeš'; 1,1 km vožnje platio 100 kuna; 2 dana jela isto jelo

"A što da im radimo? Fizički mušterije ne smijemo napadati, a od policije nema koristi. Samo gubimo vožnje dok oni dođu i sastave zapisnike, a sve u konačnici završi bez učinka", izjavio je glasnogovornik udruženja taksista u tom gradu Mihail Bovirin.

Policija se za sada odlučila ne miješati, ali je upozorila taksiste da će intervenirati ukoliko neplatiše počnu pisati prigovore, odosno tužbe. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene