Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlično se snašao

Taksist spasio ženu od pljačkaša, ostali se pravili da se ništa ne događa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo je nevjerojatno da nikom nije palo na pamet barem izvaditi mobitel i obavijestiti policiju.

Čileanski taksist Mauricio Larrea jedni je prije nekoliko dana odlučio pomoći nesretnoj ženi koju je drski razbojnik u poslijepodnevnim satima pokušao opljačkati u Iquiqueu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Drama u Zagrebu: Oružjem prijetio djelatnici te opljačkao poštu Ilustracija Uhićen je Hrvat u Meksiku završio iza rešetaka: Kamenom razbio staklo banke

Larrea je isprva mislio da vidi djecu kako se u igri natežu na ulici, međutim kada se približio mjestu napada i shvatio što se doista zbiva, stisnuo je gas i potom naglo zakočio u nadi kako će to prepasti lopova.

Njegovo se rješenje pokazalo izvanrednim jer se pljačkaš smeo i pobjegao, a Larrea je odvažnu akciju dovršio i humanom gestom jer je preplašenu ženu uzeo u automobil i odbacio kući.

Ona mu je putem objasnila da nije željela pustiti torbicu ponajprije zbog novčanika u kojem su se nalazili svi dokumenti iako je preporuka u sličnim situacijama najprije voditi računa o tome da glava ostane čitava.

O vlastitoj su sigurnosti očito razmišljali svjedoci napada, no svejedno je začudilo i obeshrabrilo to što nitko nije barem izvadio mobitel i nazvao policiju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene