Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezervirajte svoje mjesto

Svi koji se bojite apokalipse, bježite u Srbiju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još nekoliko dana nas dijeli od Apokalipse i vremena je sve manje. U nadi da će se spasiti, mnogi su pohrlili na srpski Rtanj za kojeg se vjeruje da je zbog svoje piramidalne strukture ostavština izvanzemaljaca koji su davno hodali ovom zemljom.

Za sve one koji nisu uspjeli rezervirati svoje mjesto u sjeni francuskog Pic de Bugarach, koji se već duže vrijeme smatra domom izvanzemaljaca koji će doći izbaviti vjernike i pružiti im sigurnost, postoji još jedno mjesto s istim moćima.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić i Xi Jinping u Pekingu 2019. godine Zadnje pripreme Kineski predsjednik stiže u Beograd, objavljeni detalji: Srpski MiG-ovi dočekat će Xija Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

Smješten duboko unutar srpske Karpatske planine, za vrh Rtanj se misli da se u njegovoj 'piramidalnoj' strukturi nalaze ostaci stranih posjetitelja od prije tisuću godina koji će emitirati snažno zaštitno polje u trenutku Armagedona, smaka svijeta, te tako zaštiti sve one koji u njegovj blizini.

Dokumentarni film o istraživanjima Rtnja u funkciji piramidalne građevine pogledajte OVDJE! Dodajmo još da su pred 'veliki datum' hoteli u blizini gotovo puni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene