Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlo i naopako

Sveopće veselje u Travniku: 'Rambo plavuša' izazvala kaos u lokalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video koji je preko noći postao viralan ne otkriva što je djevojku toliko razljutilo.

Daleko od toga da su fizički obračuni u lokalima nezabilježena pojava, pogotovo kada se u jednadžbi nađe previše alkohola, ali ne svjedoči se baš svakodnevno ovakvom prizoru, da 'reda radi' žena. 

Pročitajte i ovo Ivan Mikuljan Stigla presuda Mladić oslijepio nakon premlaćivanja: "Sin HDZ-ovca Culeja i ostali moraju u zatvor, od mene su napravili invalida" Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti''

Upravo je to razlog zašto je ova snimka preko noći postalna viralna, a tko je djevojka koju je autor videa u šali prozvao Rambom, ni u ovom trenutku nije jasno.

Nije poznato niti tko ju je toliko uzrujao, je li za za njezino neraspoloženje isključivo bio kriv čovjek koji joj nije htio dati piće, kao niti to čija je i gdje je nestala Mehina noga (shvatit ćete reference tijekom gledanja snimke, op.a.).

Iz razgovora okupljenih muškaraca moguće je razaznati tek toliko da su neki od okupljenih završili na podu, odnosno da je tog dana u tom travničkom kafiću baš bilo zlo i naopako.

Upozoravamo da je u videu moguće čuti vulgaran riječnik, odnosno nekoliko scena nasilja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene