444682
444682
444682
444682
444682

Jedna njezina poruka je bila dovoljna da doleti iz Australije u Hrvatsku

  • , 27.07.2016., 13:06
  • Autor:
  • komentara

Biste li učinili ovakvo što samo zato da razvučete osmijeh na licu voljene žene?

 
 
 
 
Michelle je ostala u šoku kada ga je ugledala (FOTO: Facebook/Screenshot/Jeremy Carne)
Michelle je ostala u šoku kada ga je ugledala (FOTO: Facebook/Screenshot/Jeremy Carne)

Jeremy Carne, radijski voditelj iz Australije, postavio je ovih dana letvicu prilično visoko kada je romantika u pitanju.

Naime, tek što mu je njegova voljena Michelle napisala da joj silno nedostaje, stavio je ruksak na leđa, te doslovno doletio da je poljubi.

Najbolji dio priče? Kada mu je napisala u poruci da bi ga "silno voljela vidjeti sad i odmah, a ne tek za tri tjedna", Michelle se nalazila u Dubrovniku na plaži, a on u Melbourneu.

Svjejedno, tisuće kilometara ga nisu uspjeli spriječiti da joj ispuni želju, te je "već" za tridesetak sati bio u njezinom zagrljaju, uz osmijeh djevojke koji za njega nema cijenu.

Video koji je Jeremy objavio na svom profilu na Facebooku postao je viralni hit, a primijetili su ga i australski novinari koji su zaljubljeni par ugostili u utorak u studiju.

Svakako pogledajte kako je izgledao izraz njezinog lica kada ga je ugledala. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se