Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posao za vas?

Sve što radi je sjedi i leži, a tjedno zarađuje i do sedam tisuća kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posao ide toliko dobro da je Robert Samuel u međuvremenu otvorio i tvrtku.

Premda na prvu zvuči gotovo nevjerojatno, Robert Samuel iz New Yorka zarađuje za život tako što samo sjedi ili leži, a ako posao ide dobro, tjedno u džep spremi i do sedam tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Prometna na Zrinjevcu - 5 u centru grada FOTO Sudar triju automobila izazvao prometni kaos u Zagrebu Slika nije dostupna Prvi u SAD-u Rok do kraja godine: Ako žele na posao - moraju se cijepiti!

Samuel je, pojasnimo, profesionalni 'čekač' u redovima, te biva sasvim solidno plaćen da čini ono što je većini neizvedivo ili mrsko.

Prije nekoliko dana je u redu ispred Appleove trgovine proveo čak 48 sati, a čovjek koji je silno htio biti jedan od prvih vlasnika novog iPhonea 6s, za tu mu je uslugu isplatio 965 dolara.

NUDI SE POSAO NA NEODREĐENO, PLAĆA 700 EURA Ali postoji jedna 'kvaka'

Naravno, ima taj posao i svojih loših strana jer ponekad nije baš lako otrpjeti ekstremne vremenske uvjete, ali ide toliko dobro da je Samuel čak otvorio i tvrtku Same Ole Line Dudes koja zapošljava nekoliko ljudi.

Pa ako se ikad zateknete u New Yorku, te vam zatreba netko tko će umjesto vas provoditi vrijeme u redu kako biste vidjeli željeni koncert ili možda utakmicu New York Knicksa, sad znate kome se obratiti i koliko će vas to stajati.

Naime, Samuel je u međuvremenu utvrdio i tarife, pa za prvi sat čekanja naplaćuje 25 dolara, odnosno za svakih sljedećih pola sata po još deset. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene