Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa od Oscara

Sve samo da ne plati kaznu: Vlasnik Mercedesa legao na cestu i glumio invalida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ništa drugo, loš je glumac dobio pljesak dvojice muškaraca koji su stajali sa strane i vrhunski se zabavljali.

Neimenovani vlasnik Mercedesa iz španjolskoga San Sebastiána priredio je u nedjelju upravo nevjerojatnu predstavu kada se vratio do automobila i shvatio da ga čeka kazna zato što je parkirao na mjesto predviđeno za invalide.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Ilustracija Nije se vidjela Žena u Dalmaciji iscrtala zebru na cesti, dobila je kaznu

Bacio se na pod i počeo zapomagati, a sve kako bi uvjerio okupljene, među njima i dvojicu policajaca, da je doista hendikepiran.

Na njegovu žalost, njegov performans nije baš nikog uvjerio da doista ne osjeća noge, ali je barem izmamio pljesak dvojice muškaraca koji su sve to promatrali sa strane i dobro se smijali.

Nesretnika su naposljetku uklonili s pločnika i prebacili u bolnicu u kojoj je potvrđeno da je s njim fizički sve u najboljem redu (koliko znamo, procjena eventualnih mentalnih tegoba nije zatražena).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene