451794
451794
451794
451794
451794

Sve radite zajedno? Fotkajte se i provjerite koliko ste slični

  • , 28.09.2016., 17:51
  • Autor:
  • komentara

U novoj obiteljskoj ponudi Vip predstavlja niz noviteta i inovacija za svoje korisnike. Tako će oni najmlađi moći uživati u zabavnim igricama na Facebooku, a oni nešto zreliji u fotkanju putem interaktivnog ekrana u blizini Vip prodajnog mjesta u shopping centrima.

 
 
 
 
Ilustracija (Foto: Vip)
Ilustracija (Foto: Vip)

Igricu je moguće zaigrati posjetom Vipovoj Facebook stranici jednostavnim pritiskom na gumb play, baš kao pokretanje videa. Cilj igrice je što uspješnije sačuvati svoju četkicu za zube od ostalih članova obitelji, a igrača koji skupi najviše bodova očekuje i vrijedna nagrada – iPhone 5s. Kako drugi igrači ne bi ostali praznih ruku Vip je za njih pripremio kupone s kodom za popust u Vip webshopu u vrijednost od čak 200 kuna.

Korisnici kojima je ipak draži shopping, mogu se zaigrati ovaj vikend u shopping centru Avenue Mall, CityCentar One East i Centru Cvjetni uz pomoć interaktivnih ekrana. Na njima korisnici mogu usporediti koliko su slični drugim članovima obitelji, prijateljima ili slučajnim prolaznicima. Osim što omogućuje uspoređivanje lica, interaktivni ekran omogućuje i popularni face swap, tj. zamjenu lica. Korisnici se čak mogu i fotkati te preuzeti svoje fotke u najbližem Vip prodajnom mjestu.

Svi vi koji ste željni dobre zabave, uključite se te isprobajte niz noviteta i inovacija iz digitalnog svijeta koje vam omogućuje Vip.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se