Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlična zabava uz Vip obiteljsku ponudu

Sve radite zajedno? Fotkajte se i provjerite koliko ste slični

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U novoj obiteljskoj ponudi Vip predstavlja niz noviteta i inovacija za svoje korisnike. Tako će oni najmlađi moći uživati u zabavnim igricama na Facebooku, a oni nešto zreliji u fotkanju putem interaktivnog ekrana u blizini Vip prodajnog mjesta u shopping centrima.

Pročitajte i ovo PR DIGITALNA EKONOMIJA OMOGUĆUJE VIPNETU NOVE MODELE RADA S FREELANCERIMA Prvi #DigitalniNomadi meetup okupio brojne domaće digitalne stručnjake Bankovna kartica (Foto: Thinkstock) vrijedi isprobati ''Peglaj'' i uštedi: 5 stvari koje je bolje platiti karticom nego gotovinom

Igricu je moguće zaigrati posjetom Vipovoj Facebook stranici jednostavnim pritiskom na gumb play, baš kao pokretanje videa. Cilj igrice je što uspješnije sačuvati svoju četkicu za zube od ostalih članova obitelji, a igrača koji skupi najviše bodova očekuje i vrijedna nagrada – iPhone 5s. Kako drugi igrači ne bi ostali praznih ruku Vip je za njih pripremio kupone s kodom za popust u Vip webshopu u vrijednost od čak 200 kuna.

Korisnici kojima je ipak draži shopping, mogu se zaigrati ovaj vikend u shopping centru Avenue Mall, CityCentar One East i Centru Cvjetni uz pomoć interaktivnih ekrana. Na njima korisnici mogu usporediti koliko su slični drugim članovima obitelji, prijateljima ili slučajnim prolaznicima. Osim što omogućuje uspoređivanje lica, interaktivni ekran omogućuje i popularni face swap, tj. zamjenu lica. Korisnici se čak mogu i fotkati te preuzeti svoje fotke u najbližem Vip prodajnom mjestu.

Svi vi koji ste željni dobre zabave, uključite se te isprobajte niz noviteta i inovacija iz digitalnog svijeta koje vam omogućuje Vip.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene