442676
442676
442676
442676
442676

'KRAVO JEDNA' Svađa dviju žena na prometnici u BiH

  • , 08.07.2016., 11:50
  • Autor:
  • komentara

Starija sudionica ove svađe nije birala riječi.

 
 
 
 
Svađa u prometu (Screenshot: YouTube)
Svađa u prometu (Screenshot: YouTube)

Osmominutni video kojim je snimljena svađa dviju žena na cesti u Velikoj Kladuši širi se internetom velikom brzinom. Zbog radova na cesti, jedna je vozačica drugoj oduzela prednost pri čemu je došlo do sudara.

Njih dvije 'porazgovarale' su na ulici, a netko je cijelu situaciju snimio i pritom dodatno 'podgrijavao' situaciju.

Iako se ne radi ni o kakvom velikom sudaru niti o velikoj šteti, starija gospođa pozvala je policiju jer je 'ona u pravu' i odlučila ih pričekati iako su joj rekli da će doći tek za sat vremena.

Upozoravamo da u svađi nisu birale riječi i da video sadrži psovke.


Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se