Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekao transplantaciju pluća

Suspendirana zbog seksa s pacijentom u kritičnom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medicinska sestra u bolnici u Birminghamu je suspendirana na godinu dana jer je održavala seksualnu vezu s pacijentom koji je čekao transplantaciju srca i pluća.

29-godišnja Rebecca Bayliss je tri mjeseca održavala seksualne odnose s muškarce koji je bio u kritičnom stanju nakon što mu je pružala njegu 2008. Pacijent je čekao operaciju koja mu je trebala spasiti život.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skrivena kamera Šokantne snimke: Iživljavale se na pacijentici oboljeloj od Alzheimera Slika nije dostupna Bugarska klupska plesačica ' Saadi Gadafi mi je pisao ljubavne poruke i htio me oženiti'

>> Medicinska sestra dobila ozkaz jer 'ljubi' udovce

Nakon što je buknula afera, pacijent je istražiteljima rekao da njegova veza s medicinskom sestrom Bayliss 'zasigurno nije pomogla njegovom oporavku'. Suspendirana medicinska sestra čak se šalila sa svojim kolegicama da će pacijentu prije seksualnih odnosa morati pojačati kisik.

Nevjerojatno je da se medicinska sestra Bayliss ovom vezom čak hvalila na svom profilu na Facebooku. Baylis, koja je tada imala dečka, brinula se za pacijenta kada je bio na njenom odjelu te se zaljubila. Nakon toga je uslijedila 'intenzivna seksualna veza' za koju je uprava bolnica saznala nakon što je pacijent sve priznao.

Iako joj je prijetila kazna, Bayliss je kršila zabranu viđanja ovog muškarca i nagovarala ga da obnove svoju vezu. Ovog tjedna je kažnjena te je suspendirana na godinu dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene