Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ma tko je to šef?

Evo što žena može samo jednim pogledom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko zapravo vlada Kinom, pitali su se mnogi nakon što su vidjeli kako supruga tamošnjeg predsjednika samo jednim, ali značajnim pogledom u red dovodi Xia Jinpinga.

Internetom kruži video koji dokazuje da i najmoćniji muškarci na svijetu žive pod budnim okom svojih supruga. Naime, na snimci se vidi kako je kineski predsjednik Xi Jinping doveden u red samo jednim pogledom svoje supruge, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubojstvo pokraj Lipika Priveden suprug koji je osumnjičen za ubojstvo majke sedmero djece Pripreme za promjene kineskog ustava (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Povijesno glasovanje Prijelomni dan za Kinu: Hoće li Xi Jinping postati doživotni predsjednik?

Sa snimke je moguće zaključiti kako je jasno tko je šef u braku kineskog predsjednika. Njegova supruga Peng Liyuan samo jednim pogledom naredila mu je da maše okupljenima na summitu Organizacije za azijsko-pacifičku ekonomsku suradnju (APEC).

HIT na društvenim mrežama - Nevjerojatno ponašanje svjetskih lidera!

Prva dama i još nekoliko čelnika, nasmiješeni su mahali gomili okupljenoj u Pekingu, a predsjednik Kine samo je mirno stajao, sve dok mu supruga nije uputila - pogled.

Podsjetimo, oštrim ženskim pogledom, svog je supruga u red dovela i Prva dama SAD-a Michelle Obama, kada je prije godinu dana njezin suprug radio selfije s britanskim premijerom Davidom Cameronom i danskom premijerkom Helle Thorning-Smith na komemoraciji Nelsonu Mandeli.

Kako je pogled Prve dame Kine izgledao u Pekingu, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene