Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plemenitost na djelu

Superman u civilu: Platio je umirovljenici namirnice kada joj je odbijena kartica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plemeniti muškarac je gospođi poželio ugodan dan, te joj jasno dao do znanja da mu nije ništa dužna.

Ryan O’Donnell, 34-godišnjak iz australskog Wyominga, spasio je jednoj neimenovanoj umirovljenici dan tako što je umjesto nje platio namirnice do kojih nije mogla doći jer joj je kreditna kartica na blagajni više puta odbijena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pomozi bližnjem Brižni mladić skinuo sa sebe majicu i kapu da spasi promrzlog beskućnika Slika nije dostupna Njemačke vlasti razbile pedofilski lanac

O’Donnell je iz vlastitog džepa izvadio 44 australska dolara (otprilike 240 kuna), pa gospođi poželio ugodan dan uz opasku da ne mora brinuti je li mu što dužna.

Naravno, gospođa ga je odmah upitala kada će se i gdje naći da mu vrati novac, ali plemeniti čovjek za to nije htio ni čuti.

Sve je to kamerom zabilježio neki muškarac koji je stajao u redu, pa je lijepa gesta dospjela i do društvenih mreža, odnosno lokalnih televizijskih postaja.

"Tako su me odgojili majka i otac. Nisam imao srca praviti se gluh i slijep na njezinu nevolju, a podsjetila me malčice i na moju baku", izjavio je simpatični O’Donnell, koji je potvrdio da se poslije toga više nisu sreli. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene