Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Super Disney zabava Super Blizz u Billi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najzabavnija Disneyeva družina – Elza i cijela Ekipa za 6, Simba, Nemo, Izbavitelji, Zlatokosa, Princeze, Auti, Avioni i drugi čekaju vas samo u BILLI od 12. ožujka do 6. svibnja 2015.

Od 12. ožujka u svim BILLA supermarketima započela je nova promocija Disney Super Flizz, zabava za najmlađe, ali i njihove roditelje, bake, djedove i prijatelje, sve obožavatelje čarobnih Disneyevih crtića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otvorenje novog supermarketa: BILLA otvorila treći supermarket u Splitu – Poljička cesta 71 Slika nije dostupna Najoštrija ponuda njemačke kvalitete CS Solingen noževi - samo u BILLI

U ponudi su sakupljački Super Flizz album i vrećica te paketići sa Super Flizzovima na kojima se nalaze najdraži Disney likovi i heroji iz crtića.

Super Flizz djeci omogućava igranje 11 originalnih igara i sakupljanje omiljenih likova iz crtića.
Upute za sve zabavne igre koje mogu igrati sami ili s prijateljima nalaze se u Super Flizz albumu, a u Super Flizz vrećici* čuvaju se vrijedni duplići.

Super Flizzovi se mogu dobiti besplatno na više načina – za svakih potrošenih 50 kn* na računu dobiva se jedan besplatni Super Flizz paketić (maksimalno 5 paketića po računu). Kupovinom posebno označenih proizvoda u supermarketima također se dobiva besplatni Super Flizz paketić, kao i prigodom plaćanja računa American Express karticom.

Svi koji se uključe u sakupljanje Disney Super Flizzova mogu očekivati ludu obiteljsku zabavu uz vesele igre koje donose BILLA i Disney.

Ova vesela promocija traje do 6. svibnja 2015. ili do isteka zaliha samo u BILLI, zato požurite u svoju BILLU, sakupite svih 72 Super Flizza i uživajte u satima igre i zabave.

*više na www.billa.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene