Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sudjelujte u Vip Chatbot Challengeu i osvojite najnoviji Samsung Galaxy S8+

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijave za sudjelovanje u „Vip Chatbot Challengeu“ počele su i traju do 28. travnja u 11 sati, kada i počinje natjecanje, a pobjednik ovog izazova osigurat će si najnoviji Samsung Galaxy S8+.

 Povodom početka prodaje dugoočekivanih Samsung Galaxy S8 i S8+ uređaja Vipnet je svojim korisnicima pripremio jedinstveni online izazov, nagradni natječaj „Vip Chatbot Challenge“, u kojem korisnici mogu osvojiti najnovije mobilne uređaje iz Samsung serije.
Obračun je to znanja i brzine, budući da korisnici moraju odgovarati na pitanja koja im automatski šalje chatbot u različitim vremenskim razmacima putem aplikacije Facebook Messenger, a zadatak je odgovoriti točno i unutar 2 minute na što veći broj jednostavnih pitanja.
Prijave za sudjelovanje u „Vip Chatbot Challengeu“ traju do 28. travnja u 11 sati, kada je početak natjecanja ali i prodaje Samsung Galaxy S8 i S8+ uređaja u Vipu. Nagradni natječaj traje sve do 1. svibnja u ponoć, a četiri sudionika koja su najbrže i točno odgovorili na svako postavljeno pitanje osvajaju nagradu.
Osim uređaja Samsung Galaxy S8 i S8+, natjecatelji će moći osvojiti i Samsung Gear S3 Frontier i Samsung Gear Fit 2.

Pročitajte i ovo PR DIGITALNA EKONOMIJA OMOGUĆUJE VIPNETU NOVE MODELE RADA S FREELANCERIMA Prvi #DigitalniNomadi meetup okupio brojne domaće digitalne stručnjake Bankovna kartica (Foto: Thinkstock) vrijedi isprobati ''Peglaj'' i uštedi: 5 stvari koje je bolje platiti karticom nego gotovinom

Kako se prijaviti na online natječaj „Vip Chatbot Challenge“?

· Prijavite se tako da putem svog mobilnog uređaja jednostavno preuzmete Chatbot putem linka na Vip Chatbot Challenge do 28. travnja u 11 sati.
· Potom će vam od petka, 28. travnja chatbot putem Facebook Mesengera slati pitanja na koja ćete morati odgovoriti točno i u roku od 2 minute.
· Nagradni natječaj traje sve do 1. svibnja u 23:59.
· Korisnici koji na najveći broj pitanja odgovore u najkraćem roku osvajaju uređaje, a ukoliko odgovore netočno ili van zadanog roka, ispadaju iz daljnjeg natjecanja.
· Pročitajte na Vipovoj web stranici pravila nagradnog natječaja i prijavite se na Vip Chatbot Challenge

*Samsung Galaxy S8 i S8+ uređaji dostupni su u prodaji od petka, 28. travnja na Vip webshopu i u svim Vip centrima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene