Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sudjelujte u otkrivanju blagdanske ponude i osvojite nagrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svake godine uoči Božića HT svojim korisnicima poklanja brojne pogodnosti, a ovogodišnja blagdanska ponuda donosi iznimne popuste i nagrade.

Blagdanska ponuda još uvijek je skrivena!

Još nas tjedan dana iščekivanja dijeli od otkrivanja Božićne ponude za mobilne korisnike u HTovom webshopu. Ta je ponuda trenutno sakrivena, a za sve one koji će sudjelovati u njenom otkrivanju HT je pripremio nagradnu igru u kojoj svaki sudionik dobiva prigodan blagdanski dar i ulazi u izvlačenje za vrijedne nagrade. Svakim otvorenim poklonom bliže ste razotkrivanju Božićne ponude stoga sudjelujte i pozovite prijatelje.

ZA NOVE KORISNIKE FIKSNIH USLUGA TABLET VEĆ OD 199 KN

Blagdanska promotivna ponuda za nove korisnike odabranih Max2 i Max3 dolazi uz mogućnost kupnje tableta Samsung Galaxy TAB3 7'' 3G tableta po promotivnoj cijeni. Idealna je prilika da pronađete paket usluga koji sadrži vašu idealnu kombinaciju.

Telefoniranje, surfanje internetom i gledanje najboljeg TV sadržaja u promotivnoj ponudi sa tabletom dostupno je privatnim i poslovnim korisnicima. Blagdanska ponuda dostupna je do 11.siječnja 2014. godine.

Dodatne informacije o blagdanskim ponuda dostupne su na adresi:

https://www.hrvatskitelekom.hr/blagdanski-izlog
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kaos zbog pada sustava Žena slomila kuk pa sat i pol ležala na hladnim pločicama: "To je prestrašno! Osjećali smo se bespomoćno, svi smo u šoku" PR PREDSTAVLJENA NOVA SEZONA NAJVEĆE POSLOVNE UTRKE U REGIJI HT B2Run ove godine u humanitarnom duhu

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene