Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve po starom

Sud joj zabranio glasan seks, ali ona se ne da

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 30 policijskih intervencija zbog pritužbi susjeda, 53-godišnjoj Britanki sud je zabranio glasan seks.

Caroline Cartwright (53) navodno je tijekom seksa bila toliko glasna da joj je sud na rok od četiri godine naložio da za vrijem seksualnih odnosa bude tiha.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić ex. Rimac Udarac za obranu Visoki kazneni sud o slučaju Josipe Pleslić: "Obrana je imala vremena iznijeti svoje argumente" Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja"

Ta sudska odluka stupila je na snagu 2010. te je sad istekla, a Caroline je odlučila javno progovoriti protiv zabrane koja joj je nametnuta jer su se njeni susjedi žalili. Prethodno tome, policija im je upravo iz ovog razloga, 30 puta kucala na vrata, a mjeru su prevršili kad su kupili krevet sa željeznim uzglavljem koji je glasno udarao o zid s čije su druge strane bili susjedi na rubu živaca.

Odlučeno je što je 'lijep seks', a što nije!

'Za vrijeme seksa mi ne padne na pamet 'oh, preglasna sam, bolje da se stišam. Ne razumijem zašto ljudi traže od mene da se stišam jer meni je to normalno', kaže Caroline koja je svoje seksualne aktivnosti umjesto navečer i tijekom noći, prebacila na ujutro kako bi manje smetala susjedima.

Budući da joj je zabrana glasnog seksa istekla, Caroline će, kaže, nastaviti po starom, ali je ipak napravila jedan ustupak susjedima - željezno uzglavlje zamijenila je drvenim koje radi manje buke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene