Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomalo neočekivano

Studija otkriva jednu groznu stvar o studenticama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomalo nevjerojatno, ali jedna studija otkriva da su studentice puno prljavije od svojih muških kolega. Naime, njih 61 posto priznalo je da, samo zato da bi dobile ekstra dan nošenja gaćica, iste izvrnu naopako pa ih tako nose.

Pranje rublja nije baš najspektakularniji kućanski posao, no da postoje i neke neslućene razine ljenosti, to čini se tek postaje evidentno. U studiji proizvođača donjeg rublja Muvo, provedenoj na 1.005 ispitanika studenata diljem Velike Britanije, otkriveno je da su djevojke itekako prljavije od svojih studentskih kolega, prenosi Metro.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Testiranje na koronavirus ''Nisu vjerovali da će doći do nas'' Objavljeno zabrinjavajuće izvješće: ''Greške i zakašnjele mjere uzrok su velikog broja COVID žrtava''

Čak 61 posto studentica priznalo je da ne peru uprljane gaćice, već ih izvrnu naopačke, da ih mogu nositi još jedan dan. Muški kolege priznali su da to rade u 45 posto slučajeva, što je osjetno manje.

No to nije sve, jer čak 74 posto studentica na sebe obuče neki komad odjeće koji je već završio u košari za pranje rublja, dok to učini 55 posto studenata.

Nadalje, kako ne bi prali odjeću, oba spola priznaju da radije kupuju novu odjeću, nego peru uprljanu, odnosno to priznaje 63 posto studentica i 64 posto studenata.

U konačnici, nevjerojatnih 55 posto svih ispitanika je rekla da će prvo nositi sve na raspolaganju u garderobi, prije nego što bilo što operu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene