Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Strava u školi: WC opsjeo duh, učenici vrište i padaju u nesvijest!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici u đačkom domu jedne škole u Vijetnamu tvrde kako zbog natprirodnih sila u kupaonici mnogi od njih svakodnevno gube svijest.

Učenik K Pa Ho Luon se jedne večeri u studenom iz kupaonice u spavaonicu vratio u histeričnom stanju. Pričao je nesuvislo, pao na pod i počeo noktima grebati po podu i zidovima. Potom se onesvijestio. Uprava doma ga je hitno prevezla u bolnicu. Kada se oporavio, tvrdio je kako je u kupaonici vidio duha, piše portal TuoiTrenews.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Suđenje u Beogradu Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..." Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda

Nakon tog incidenta još 12 učenika je doživjelo slično iskustvo. To je izazvalo opći strah i pomutnju i među učenicima i među profesorima pa se preseljeni u druge spavaonice.

Školske vlasti odbijaju teoriju o duhu, no za sada nemaju nikakvo drugo objašnjenje. Roditelje su uvjerili kako se nemaju razloga brinuti i da je istraga u tijeku. Liječnici u bolnici pak kažu kako jedan od razloga padanja u nesvijest može biti nizak nivo kalcija. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene