Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što su to skovali Ivica i Natko?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski skijaški reprezentativci Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim nakratko su promijenili zanimanje te su skijaške staze, odijela i štapove zamijenili kovačnicom, zaštitnim pregačama i čekićima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZBOG PRODORA DELTA-SOJA VIDEO Uznemirujuća vladina reklama u kojoj se djevojka bori za zrak razljutila mnoge: "Zastrašivanje mladih neće nikoga potaknuti na cijepljenje" Volkswagen, ilustracija (Foto: AFP) Brojne negativne reakcije Volkswagen se ispričao zbog rasističke reklame za Golf: "Stidimo se, ne možemo objasniti kako je do toga došlo..."

azlog tomu je snimanje najavne kampanje za utrke Vip Snow Queen Trophy koje će se na Sljemenu održati 4. i 6. siječnja 2013. godine. Naši su najbolji skijaši pokazali da, osim sportskih, posjeduju i glumačke te kovačke vještine, a što su vrijedno izrađivali i što ih je natjeralo na ples pogledajte ovdje.

Vipnet, generalni sponzor sljemenskih utrka, Hrvatskog skijaškog saveza i hrvatskih alpskih reprezentacija, za sve ljubitelje skijanja priprema dodatne zabavne sadržaje na Krumpirištu te brojne nagradne igre. Tako se ulaznice za Vip Snježnu kraljicu mogu osvojiti u nagradnoj igri 'Grudalica' na Vipnetovoj Facebook stranici, ali i u medijima. Osim toga, svi novi korisnici usluge Vip TV ulaze u nagradno izvlačenje u kojem mogu osvojiti dva vikend-skijanja za dvije osobe uz prisustvovanje treningu Ivice Kostelića, odnosno naših reprezentativaca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene