Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražila ga detektorom za metal

Sto godina star prsten pronašla u malom psiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karen Woolley se toliko izbezumila nakon gubitka dijamantnog prstena da ga je odlučila potražiti detektorom za metal. Na svoje iznenađenje pronašla ga je u tijelu svojeg šestomjesečnog psića Barneyja.

Prsten star sto godina bio je dovoljno velik da ubije malog koker španijela. Barney je brzo završio kod veterinara, koji je prsten izvadio operacijom, piše britanski Metro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prestanite s konzumacijom Zbog mogućih komadića metala s polica se povlače kolači s kakaom, možete ih vratiti i bez računa Josip Kokić pronašao prsten, sad traži i vlasnika jeste li ga izgubili? Dočasnik Josip pronašao vjenčani prsten, ali nikako da nađe vlasnika: "Pitao sam na sve strane, išao čak u matični ured... ali ništa"

Barney se sada oporavlja u svom domu u britanskom Thrumptonu. 'Prsten mi je uvijek na ruci no skinula sam ga kako bih se okupala. Bila sam jako tužna što sam ga izgubila. Onda sam se sjetila starog detektora za metal u podrumu', pojasnila je Karen.

>> Nakon dvije godine prsten pronašli u kanalizaciji

'Mali psi su veoma znatiželjni. Zato savjetujemo vlasnicima da ne drže sitne predmete u njihovoj blizini', rekla je veterinarka Jane McLachlan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene