Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rasplesane stjuardese

Stjuardese iznenadile putnike Bollywoodskom koreografijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici na redovnom letu Finnaira iz Helsinkija za New Delhi ugodno su bili iznenađeni kada im je osoblje zrakoplova pripremili posebnu plesnu točku povodom Dana Republike Indije.

Video prikazuje nasmijano osoblje kako izvodi, očigledno, dobro uvježbanu boolywoodsku koreografiju, a u dva dana taj je video pogledan više od 1,3 milijuna puta.

Pročitajte i ovo Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika

Ova ideja pala je na pamet stjuardesi Heleni Kaartinen koja je uz pomoć svoje prijateljice bivše indijske stjuardese osmislila koreografiju, piše Daily Mail. 'Bio je to odličan način da odamo poštovanje', rekla je Helena. Dodala je kako je osoblje željelo pokazati svojim putnicima iz Indije da poznaju njihovu kulturu.

Neki će reći kako je ovo obična korporativna propaganda, neki će reći da su zaista željeli odati počast Indiji, no sve u svemu mora,o im priznati da su se potrudile kako bi izvukle osmijehe na licima svojih putnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene