Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan hobi

Stjuard u svakoj zračnoj luci 'pokupi' žlicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom života mnogi se odluče na sakupljanje različitih memorabilija. No, stjuard Dieter Kapsch skuplja za mnoge malo čudne stvari. Njegova neobična kolekcija prepuna je žlica.

Ima ih čak 1760, a skupio ih je na 447 zračnih luka. 'Sve je započelo prije 13 godina, kada smo sestra i ja otišli na odmor u Španjolsku. Ona je mislila kako bi bilo dobro da za vrijeme cijelog boravka imamo žlicu sa sobom. Kada smo se vratili kući, žlica je ostala kod mene. Još i sad me podsjeća na lijepi odmor. Od tada sam odlučio skupljati žlice. Imam žlice iz svake zračne luke u kojoj sam bio', rekao je Kapsch.

Pročitajte i ovo Višnja Mrazovac (Foto: Dnevnik.hr) 13 dana ranije nego lani Ranije nego ikad: U zračnoj luci Franjo Tuđman dočekana milijunta putnica Slika nije dostupna Mjere predostrožnosti Amsterdam: Zračna luka evakuirana zbog bombe iz II. svjetskog rata

>> FOTO: Ženi iz želuca izvadili 78 vilica i žlica

Jedna od najstarijih potječe iz Imperial Airways, britanskog zračnog operatera, koji je djelovao od 1924. do 1939. godine. 'Kolekciji su pridonijeli i moji prijatelji, koji me podržavaju', dodao je 38- godišnji Austrijanac. Nada se kako će se kolekcija i dalje povećavati, piše britanski Metro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene