Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Joey Chestnut

Srušio vlastiti rekord: Pojeo 68 hot-dogova u 10 minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Joey Chestnut već je šesti put za redom pobijedio na natjecanju u jedenju hot-dogova u New Yorku.

Chestnut je pojeo 68 hot-dogova u deset minuta. U ženskoj kategoriji pobijedila je Sonya Thomas iz Virginije koja je pojela 45 hot-dogova. Time je ostvarila svoj cilj te osvojila 10.000 dolara. Ona je pobijedila i prošle godine, kada su prvi put na ovom natjecanju službeno sudjelovale i žene.

Pročitajte i ovo PR oglas Završen prvi krug natjecanja METRO Junior Top Chef Slika nije dostupna Naj 'hot' izbor FOTO Tko je tu mama, a tko kći?

>> To se zove brzo jesti...

Prošle je godine 28-godišnji Chestnut pojeo 62 hot-doga. Ove je godine srušio vlastiti rekord, a pojeo i 16 hod-dogova više od drugoplasiranog Tima Janusua.

Chestnut sada drži rekord u ovom natjecanju isto godina koliko i njegov prethodnik. Naime, Takeru Kobayashi bio je pobjednik u natjecanju jedenja hot-doga od 2001. do 2007. godine.

Prvo izdanje ovog natjecanja održao je 1916. godine, a održava se svake godine na američki nacionalni praznik 4. srpnja na Coney Islandu, na jugu Brooklyna.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene