Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sretne nove odluke uz zabavu na svim ekranima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U fokusu svega što radimo u Vipnetu su naši dragi korisnici. Tako i u ovoj kampanji pokazujemo da je naša tehnologija tu za njih.

Pročitajte i ovo PR VIPNETOVA NOVA TARIFA Vipnet kao partner pilot projekta „Škola za život“ nudi 10 puta više MB od vrijednosti bona PR VIP ADRIA LIGA Vipnet u Vip Adria ligu uključuje dvije mobilne igre

Vipnet je u subotu od 10 do 13 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu organizirao event na kojem su svi zainteresirani mogli isprobati zanimljive aplikacije.

Tako su građani mogli iskušati virtualnu stvarnost i kreirati svoj lik uz pomoć VR naočala ili se pak fotografirati i na tabletu odabrati ulogu, nakon čega se fotografija povezana s odabranom ulogom pojavila na velikom ekranu na Cvjetnom trgu, baš kao u Vipovoj xmas kampanji: prkosna kći, internet zvijezda, high tech suprug, video blogerica, najdraži ujak, cool mama, novopečeni tata…

U fokusu svega što radimo u Vipnetu su naši dragi korisnici. Tako i u ovoj kampanji pokazujemo da je naša tehnologija tu za njih - koju god odluku donijeli, koju god ulogu odabrali, naši ekrani su spremni! Sretne nove odluke svima! - izjavila je Marija Jakeljić, direktorica brenda i marketinških komunikacija Vipneta.

Posebni gosti događanja bili su glumci Tihana Lazović i Slavko Sobin koji su također iskušali ove aplikacije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene