Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srednjoškolska ljubav

Učenik zaprosio svoju zgodnu profesoricu, zauzvrat je dobio bolnu životnu lekciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaljubljenom je srednjoškolcu internetska publika u virtualni imenik upisala utješnu peticu iz zalaganja.

Jedan do ušiju zaljubljeni kineski srednjoškolac zaprosio je svoju profesoricu, pa na grub način naučio životnu lekciju da ljubav gdjekad boli.

Pročitajte i ovo Za ljubav nikad nije kasno (Foto: Dnevnik.hr) Mjesec ljubavi Za ljubav nikad nije kasno: Najstariji ženik u Hrvatskoj ima 97, a nevjesta 92 godine Slika nije dostupna Neki drugi muškarac Pristao je njoj za ljubav na modni preobražaj, zaljubila se iznova čim ga je ugledala

Naime, atraktivnoj prosvjetnoj radnici se njegova bračna ponuda nije nimalo svidjela, što je iskazala vikom, ali i tako što je pregazila buket te nogom srušila zvučnik iz kojeg je dopirala romantična pjesma Terese Teng "The Moon Represents My Heart".

"Što ne valja s tobom? Imam dečka. Ne trati mi vrijeme!", odvratila je profesorica učeniku, kojem je tamošnja internetska publika u virtualni imenik upisala utješnu peticu iz zalaganja. 

Eto, većinu je gledatelja dojmila njegova hrabrost, kao i to što je prosidbu odradio prema "pravilima struke". Zaljubljeni je mladić uz cvijeće kupio i prsten (navodno dijamantni), ali i okupio prijatelje koji su se pobrinuli za ugođaj te transparent na kojem je stajalo "Profesorice Li, volim vas. Udajte se za mene"

(YouTube snimka)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene