458587
458587
458587
458587
458587

Sramota na državnoj televiziji: Učili žene kako da sakriju ozljede ako dobiju batine od muževa

  • , 28.11.2016., 12:16
  • Autor:
  • komentara

Prilog je emitiran samo dva dana uoči Međunarodnoga dana protiv nasilja nad ženama

 
 
 
 
Sporni je prilog izazvao zgražanje diljem svijeta (FOTO: Screenshot)
Sporni je prilog izazvao zgražanje diljem svijeta (FOTO: Screenshot)

Urednici marokanske državne televizije (2M) izazvali su prije nekoliko dana sveopće zgražanje diljem svijeta jer im se učinilo zgodnim podučiti gledateljice kako da pomoću šminke sakriju tragove premlaćivanja.

Da priča bude nevjerojatnija, prilog je emitiran samo dva dana uoči Međunarodnoga dana protiv nasilja nad ženama, a snimka skandaloznih instrukcija u međuvremenu je počela kružiti društvenim mrežama.

Istina, čelnici spomenute televizijske postaje su se u petak ispričali, ali nisu otkrili kakve će posljedice snositi osobe odgovorne za show Sabahyate.

Pogledajte u nastavku taj sporni prilog, kako je vizažistica Lilia Mouline učila gledateljice da sakriju modrice i otekline. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se