Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaigrala se

Spremala se reći mu da, a onda se na vratima pojavio njezin drugi dečko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je od prevarenih mladića priznao da je nevjernoj djevojci nedavno kupio automobil.

Znate već kako kaže ona izreka: zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju. Tako su i dvojica muškaraca nedavno spoznali da dijele istu djevojku, no umjesto da se oko nje međusobno posvađaju, kao što bi to na njihovom mjestu mnogi učinili, odlučili su udružiti snage i posramiti je na radnom mjestu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kraj braka Objavio snimku: Slutio je da ga supruga vara, kupio dron i doznao da stvarno ima drugog Slika nije dostupna Obiteljska drama postala hit na Facebooku: Htio je prevariti ženu s njezinom najboljom prijateljicom

Tako nam je barem otkrio video koji je upravo postao viralan, između ostaloga i zato što su se bijesni mladići odlučili grubo poigrati s njezinim osjećajima, baš kao što je i ona s njihovima.

Naime, jedan je od njih kleknuo i izvadio prsten, međutim dok se ona smješkala i brisala suze radosnice s lica, na vratima se pojavio i drugi s kojim je paralelno bila u vezi.

"Dvojicu dobrih ljudi. (Psovka) si dvojicu dobrih ljudi", vikao je mladić koji je tek ušao prostoriju, dok je drugi sugovorniku priznao da je nevjernoj ljubavi prije nekoliko mjeseci kupio automobil.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene