Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elitne eskort djevojke otkrivaju:

'Sportaši su brzi, političari grubi, a najbolji su kriminalci'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lanci elitne prostitucije u zadnje se vrijeme sve češće razotkrivaju i kod nas, ali o tome još nitko nije progovorio tako otvoreno kako su to za 'Press' učinile dvije bivše beogradske svodnice Daša i Aleksandra. One tvrde da odnos klijentata sa djevojkama koje im pružaju seksualne usluge, uvelike ovisi o profesiji klijenta.

Bivša madam Daša 'Pressu' je otkrila kako je najbizarniji bio direktor jedne televizije koji se na djevojkama iživljivao, te ih maltretirao.

Pročitajte i ovo Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći" Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

'Taj je svaku djevojku davio, bio je blizu da ih ubije... A one trpe, plaćeno je. Takvi na visokim pozicijama su najperverzniji i imaju razne zahtjeve.'

Aleksandra i Daša složile su se oko toga da su političari i policajci najgori klijenti, a sportaši i 'pravi' kriminalci najbolji.
'Policajci i političari su najgrublji i najmanje poštuju djevojke. Policajci su uglavnom iživljavali na djevojkama.'

Iskustva bivših svodnica i djevojaka koje su radile za njih govore da su političari uvijek tajno dolazili na sastanke, te da je za njih uvijek plaćao netko drugi.

'Na dominaciji inzistiraju samo moćni ljudi... Vole bičevanje, grubu igru. Sve ono što ne mogu sa ženama ili djevojkama, traže s prostitutkama. Jedan iz prošlog saziva Vlade, baš je to volio, i njih nekoliko iz Vojske...'

Aleksandra tvrdi kako se prema pjevačicama, glumicama, manekenakma i ostalim djevojkama u tom poslu loše odnose i 'isfolirani biznismeni'.
'Oni žele doći do žene koja dobro izgleda, a ne znaju se potruditi oko nje... Kupe joj parfem, pa misle da ju mogu zvati sto puta. U krevetu se stalno dokazuju i uvijek pitaju jesu li bili dobri...'

Titula najpoželjinijih klijenta, prema ovim dvjema bivšim beogradskim svodnicama, pripada sportašima i kriminalcima, s naglaskom na kriminalce.

'Sportaši su odlični, ali malo brzi. Oni se ponašaju kao da su došli na trening. Pravi kriminalci su prava gospoda. Časte djevojke, zovu ih, prilaze ima na potpuno drugačiji način. Ako itko poštuje te djevojke to su oni... Nikada ih ne vrijeđaju', tvrdi Aleksandra dok Daša dodaje i da su odlični ljubavnici: 'Lopovi i kriminalci su najveći kavaliri. Bogami dobri su i ljubavnici. Jedan me uvijek pitao: 'Kako ste gospođo? Što radite?' Zvala sam ga Versace jer je uvijek bio obučen u odjeću te marke. Vode djevojke na večere, kupuju im poklone, onda se one zaljube u njih. Ipak ima i onih koji dođu kao mušterije i daju im malo ljubavi, a kasnije im postanu makroi', tvrdi Daša.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene