452784
452784
452784
452784
452784

Splitska banka svečano otvorila preuređenu poslovnicu u Jurišićevoj

  • , 07.10.2016., 11:57
  • Autor:
  • komentara

Nova ponuda stambenih, gotovinskih i auto kredita u eurima Splitske banke bi trebala omogućiti klijentima povoljnije zaduživanje prilikom kupnje automobila, stana ili rješavanja potrebe za gotovinom.

 
 
 
 
FOTO: Splitska banka
FOTO: Splitska banka

U četvrtak, 6. listopada, Societe Generale Splitska banka svečano je otvorila svoju preuređenu poslovnicu na Trgu bana Josipa Jelačića (Jurišićeva 2) i svojim klijentima ponudila gotovinske, stambene i kredite za kupnju automobila u eurima po najpovoljnijim fiksnim kamatama do sada.

Poslovnica je preuređena u skladu s najvišim standardima grupe Societe Generale.

Tom prigodom je predsjednik Uprave Splitske banke, gospodin Yves Lallemand, obraćajući se okupljenim uzvanicima istaknuo: "Stvoreno je mjesto gdje će klijenti Banke iskusiti sasvim novi doživljaj bankarstva u ugodnoj atmosferi tehnološki suvremeno opremljene poslovnice u samom srcu Zagreba".

Također, nova ponuda stambenih, gotovinskih i auto kredita u eurima Splitske banke bi trebala omogućiti klijentima Banke povoljnije zaduživanje prilikom kupnje automobila, stana ili rješavanja potrebe za gotovinom.

Kamatne stope za auto kredite se kreću već od 3,99% (EKS od 6,51%) fiksno, za gotovinske kredite fiksna kamatna stopa za cijelo vrijeme trajanja kredita u eurima je od 5,49% (EKS od 5,81%), a za stambene kredite u eurima fiksna kamatna stopa za prvih 5 godina trajanja kredita je već od 2,89% (EKS od 3,85%).

U Splitskoj banci posebno su ponosni na novopostavljeni bankomat u sklopu poslovnice, koji osim isplate gotovine i kupnji bonova za mobitele, pruža mogućnost polaganja gotovine za fizičke i pravne osobe s trenutnim očitanjem stanja na vašem računu. Novost u usluzi je i plaćanje računa za fizičke osobe s uplatnicama koje sadržavaju 2D bar kod.

Splitska banka vam želi dobrodošlicu u svoju preuređenu poslovnicu!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se