Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Splitska banka je "Banka godine za 2016. godinu" po izboru The Banker magazina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član Uprave Splitske banke Zvonimir Akrap naglasio je kako će i ovo priznanje biti poticaj za daljnje napore banke u pružanju vrhunskih financijskih usluga svojim klijentima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Splitska banka prva u Hrvatskoj potpisala ugovor o novom proizvodu na tržištu: SEPA izravno terećenje Slika nije dostupna ZELENO SVJETLO AZTN odobrio OTP banci kupnju Splitske banke

Societe Generale Splitska banka proglašena je "Bankom godine za 2016. godinu“ u Hrvatskoj po izboru renomiranog financijskog časopisa The Banker, u izdanju Financial Times Group.

Nagradu je u srijedu, 7. prosinca, na ceremoniji u Londonu preuzeo član Uprave Splitske banke, g. Zvonimir Akrap, koji je tom prilikom izjavio kako je ova nagrada The Bankera još jedna potvrda rasta i razvoja banke.

"Uz konstantan razvoj proizvoda za sve segmente naših klijenata, želim istaknuti značajna ulaganja u digitalizaciju našeg poslovanja kao novi i neminovni smjer bankarstva“, kazao je Akrap.

Naglasio je kako će i ovo priznanje biti poticaj za daljnje napore banke u pružanju vrhunskih financijskih usluga svojim klijentima.

Splitskoj banci ovo je već četvrto priznanje tijekom 2016. godine koje dodjeljuju renomirani financijski časopisi – u listopadu ju je časopis Euromoney proglasio najboljom bankom u Hrvatskoj za usluge upravljanja novcem (Cash Managementom), a još ranije ove godine dobitnica je dvostrukog priznanja za obavljanje poslova skrbništva s vrijednosnim papirima u 2016. godini kao „The World’s Best Subcustodian 2016“ za hrvatsko tržište koju dodjeljuje magazin Global Finance i „Sub-Custodain of the Year 2016 – Croatia unweighted“ magazina Global Investor.

Kada se u obzir uzme činjenica kako je upravo The Banker magazin jedan od najutjecajnijih financijskih časopisa na svijetu, koji se čita u više od 180 zemalja, a od 1926. godine prati i objavljuje financijske podatke namijenjene stručnjacima i menadžerima, jasno je zašto se u svijetu priznanja koje on dodjeljuje smatraju jednim od najprestižnijih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene