Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbogom heroju

Labrador spasio sedmero ljudi i potom umro od srčanog udara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dayko je služio sve dok ga nisu oborili iscrpljenost i dehidracija.

Dayko, četiri godine star labrador koji je ovih dana spasio najmanje sedam života, uginuo je od posljedica srčanog udara nakon što je više dana neumorno sudjelovao u potrazi za ljudima ispod ruševina u Ekvadoru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Građani uznemireni Potres u susjedstvu: "Čulo se kao eksplozija i kuća se pomaknula lijevo-desno" Nadzorna kamera u Trogiru snimila trenutak potresa Zastrašujuća snimka iz Trogira VIDEO Nadzorna kamera udaljena samo tri kilometra od epicentra snimila trenutak potresa

Podsjetimo, državu smještenu u sjeverozapadnom dijelu Južne Amerike 16. travnja je pogodio razoran potres (7.8 magnituda) u kojemu je stradalo najmanje 650 osoba, a Dayko je poslan upravo tamo gdje je situacija bila stravična, u Pedernales.

Predivni je pas tamo pomagao sve do posljednjeg daha, međutim u petak ujutro su mu presudili iscrpljenost i dehidracija.

Fotografije objavljene na Facebooku svjedoče da su kolege iz vatrogasne postrojbe u kojoj je Dayko služio pokušale sve što je bilo u njihovoj moći da ga spase, ali i da je heroj u međuvremenu pokopan uz nazočnost svih pripadnika jedinice.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene