Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prošao bez ozljeda

Spašavanje mladunčeta losa zapetljanog u bodljikavu žicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimajući reality show u kanadskoj divljini, snimateljska ekipa naišla je na mladunče losa kojem je jedna noga ostala zapetljana u bodljikavoj žici.

Uplašena životinja nemirno je reagirala kad se snimateljska ekipa približila, no rendžer koji je bio s njima odlučio je pomoći mladom losu. No, prije nego li se u potpunosti približio životinji, rendžer je iz puške ispalio hitac u zrak, kako bi potjerao eventualne druge životinje u blizini, koje bi mogle predstavljati opasnost, ili za njega, ili za snimateljsku ekipu.

Pročitajte i ovo Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta" Ilustracija Kanada u problemu Ne znaju kako riješiti stambenu krizu pa su odlučili smanjiti broj međunarodnih studenata

>> Pogledajte snimku spašavanja medvjedice iz bunara u Gorskom kotaru!

Nakon ispaljenog hica rendžer se približio zarobljenoj životinji te prerezao bodljikavu žicu i oslobodio je. Mladunče losa prvo je stajalo mirno neko vrijeme, kao da zahvaljuje na slobodi, a onda je polako, ali sigurno krenulo put šume, još uvijek pomalo šepajući i u potrazi za majkom. Pogledajte snimku tog dirljivog spašavanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene