Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi u svijetu

Software tvrtka traži gole web programerke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Software tvrtka iz Amershama u Velikoj Britaniji objavila je neobičan oglas. Traže žene i djevojke koje prakticiraju naturizam (život bez odjeće), koje bi u njihovoj tvrtki radile kao programerke.

Oglas je na Craig listi objavila tvrtka Nude House, a nude godišnju plaću od 24.000 funti. 'Trebam nekolicinu ženskih programera, koje prakticiraju naturizam i koje bi radile s drugim uposlenicima u odjelu prodaje i programiranja', stoji u oglasu, kojeg prenosi The Register.

Pročitajte i ovo Ilustracija Umjesto provoda krš i lom Uigrani dvojac u Zagrebu mamio žrtve oglasima za masažu: Kada bi muškarci došli na druženje, nastao bi pakao Ilustracija Za dobre ljude Nakon sramotnog oglasa samoborske pizzerije, oglasili se iz poznatog zagrebačkog restorana: "Zapošljavamo one iz Niša i Omiša"

Chris Taylor it navedene tvrtke tvrdi kako ne samo da je to prvi takav oglas u Velikoj Britaniji, već i u svijetu. 'Novi djelatnici morat će raditi goli od vremena dolaska na posao vremena odlaska s posla', piše na web stranicama Nude Housea. Na istim stranicama stoji i kako se za posao mogu prijaviti i muškarci, ali je istaknuto da će svi raditi goli.

Nude House će se brinuti i za svakodnevnu higijenu ureda i mjesta gdje će goli djelatnici sjediti, a svaki dan će mijenjati podloge na kojima sjede i rade.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene