Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografija dana

Snimio je dušu kako napušta tijelo nakon fatalne prometne nesreće? Pogledajte sliku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezahvalno je govoriti o tome da fotografija dokazuje kako postoji život poslije smrti, no da je sliku zanimljivo barem pogledati, nije upitno.

Amerikanac Saul Vazquez objavio je u utorak na Facebooku fotografiju koja je zaintrigirala milijune ljudi zbog neobičnog detalja. Naime, pojedini vjeruju da je Vazquez zabilježio dušu kako napušta tijelo nakon fatalne prometne nesreće u kojoj je poginuo motorist.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U sudaru s automobilom poginuo motociklist

Fotografija je zabilježena u okrugu Powell u Kentuckyju u utorak poslijepodne, a novinari postaja LEX 18 su potvrdili da je žrtva prometne nesreće preminula u bolnici.

Vasquez je novinarima iste postaje potvrdio da sliku nije digitalno obrađivao, a i rečenice koje je napisao na Facebooku svjedoče tome da u trenutku objave nije znao da je netko smrtno stradao. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene