Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nitko ne zna o čemu se radi

Snimljeno dosad neviđeno morsko biće duboko u oceanu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podvodna dubinska kamera snimila je morsko biće koje je znanstveni svijet ostavilo u nedoumici. Naime, nitko to biće ne može identificirati.

Dok na prvo pogled netko može pomisliti kako se radi o kakvoj vrsti meduze, ipak se ne radi o tome. Biće po koži ima heksagonalne uzorke, koji predstavljaju pravi misterije, jer dosad nisu viđeni.

Pročitajte i ovo Karinsko more Zaštita i turizam Najmanje more na svijetu: Građani i struka ne vide prepreke da Karinsko more oduzme titulu Mramornome Ilustracija kad zatrese ispod površine VIDEO Pogledajte kako izgleda potres pod morem

Ako se doista i radi o nekoj vrsti meduze, možda je riječ o vrsti Stygiomedusa Gigantea, koja je u posljednjih 110 godina uočena tek 114 puta i vrlo malo detalja je poznato o njoj, prenosi Daily Mail. No, navedena vrsta nema dodatne pipke.

Pogledajte snimku sami pa prosudite o čemu se radi. Snimka je nastala 25. travnja, a 27. travnja postavljena je na YouTube.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene