452166
452166
452166
452166
452166

'Izvanzemaljci' snimljeni na NASA-inom live streamu

  • , 02.10.2016., 22:46
  • Autor:
  • komentara

Neobično svjetlo koje pluta iznad Zemlje kruži među NLO entuzijastima kao posljednji dokaz da postoji izvanzemaljski život i da je vrlo blizu Zemlje.

 
 
 
 
Je li ovo dokaz da nad Zemljom lete izvanzemaljci (Screenshot: YouTube)
Je li ovo dokaz da nad Zemljom lete izvanzemaljci (Screenshot: YouTube)

Posljednje prizore koje dijele među sobom, NLO entuzijasti preuzeli su s live streama NASA-inih kamera na Međunarodnoj svemirskoj postaji.

Na snimci su primijetili misteriozno svjetlo koje se nalazi iznad naše atmosfere. Ovaj je fenomen primijetio ufolog koji se na interentu predstavlja kao Streetcap1 te je snimku objavio na svom YouTube kanalu.

'Neidentificirani objekt svjetliji je s lijeve strane zbog svjetlosti sa Sunca, a ne zbog odbljeska na leći', napisao je ovaj lovac na izvanzemaljce.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se