Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svakako pogledajte

Snimka o kojoj bruji svijet: Razapeti Krist usred mise otvorio oči?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizor je zabilježen u lipnju jednoj crkvi u meksičkom Saltillu.

Zahvaljujući portalu Adimensional, čiji se vlasnik bavi istraživanjem paranormalnih fenomena, svijet upravo obilazi snimka na kojoj možemo vidjeti razapetog Isusa Krista kako otvara oči.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna predviđanja Najvažnija izborna godina počela krvavim obračunom: Karteli ubili dva gradonačelnička kandidata Objavljivanje postera Isusa Krista u Sevilli Pripreme za Veliki tjedan Pobuna u Sevilli zbog "homoerotičnog" Isusa Krista: "Jako smo iznenađeni, sve je rađeno s velikim poštovanjem"

Prizor je zabilježen u lipnju jednoj crkvi u meksičkom Saltillu, te je od objave na YouTubeu, od 3. kolovoza do danas, skupio preko milijun pregleda.

Budući da je doista bizaran, u svakom je od gledatelja izazvao nekakvu reakciju. I dok je u nekima probudio nadu i spokoj, a u drugima jezu, u nekima je potaknuo i potrebu da upotrijebe dosta ružnih riječi.   

Mnogi su se, naime, sa snimkom počeli sprdati uvjereni da je montirana, međutim unatoč opaskama, vlasnik spomenutog portala Ivan Escamilla ostao je uporan u uvjerenju da nema mjesta prevari.

Dapače, tvrdi da je video pregledalo više od dvadeset različitih stručnjaka - od onih za obradu slike pa sve do svećenika - te navodi da nitko od njih nije uočio nešto sporno.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene