453247
453247
453247
453247
453247

Snimka koja okreće želudac: Dokazao je da se u kruhu nalazi stotine mrtvih golubova

  • , 16.10.2016., 23:05
  • Autor:
  • komentara

Ured tatarastanskog tužitelja naložio je hitnu istragu.

 
 
 
 
Nekad je bolje ne znati što sve jedemo, zar ne? (FOTO: YouTube/Screenshot)
Nekad je bolje ne znati što sve jedemo, zar ne? (FOTO: YouTube/Screenshot)

Čitatelj jednog ruskog portala otkrio je javnosti tajnu koja je mnogima okrenula želudac: da ne hrane samo tamošnji ljudi golubove kruhom, već da se i na posve neočekivan način hrane golubovima kroz kruh.

Naime, čitatelj je dokazao da se u kruhu nalazi na stotine golubova, odnosno njihovih ostataka budući da te ptice ne mogu odoljeti žitaricama koje idu na preradu.

Prizor je snimio u jednoj lokalnoj pekari u Kazanju, te je po objavi odmah reagirao tatarastanski tužitelj koji je zatražio hitnu istragu.

Ukoliko niste gadljivi, pogledajte i sami taj zapis koji je zapanjio tamošnju javnost, kako je u samo minuti čak osam golubova nestalo u stroju.  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se