Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mobitel u jednoj, volan u drugoj

Snimio NLO spektakl na nebu vozeći se po autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Velike Britanije dolazi nova snimka NLO-a, kojeg je 36-godišnjak snimio mobitelom iz automobila, veozeći se po autocesti M11 pored aerodroma Stansend u Essexu.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Samo par dana nakon snimke koju prenosimo u cijelosti, reporter BBC-ja na istom je mjestu i sam posvjedočio neobičnoj letjelici na nebu, prenosi Daily Mail.

Snimka je objavljena na YouTube-u 29. srpnja, a samo pet dana kasnije reporter BBC-ja vidio je na istom mjestu novi NLO. Radi li se o slučajnosti, nitko zasad ne može procijeniti.

Snimka pokazuje svijetleću kuglu kako juri nebom iznad autoceste te mnoge manje svijetleće kugle kako se odvajaju od matične i velikom se brzinom udaljavaju u svim smijerovima.

Mnogi koji su je pogledali na YouTubeu, gdje je objavljena, proglasili su je 100-postotnom i 200-postotnim lažnjakom. Prosudite sami.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene